Kalo te informacionet mbi produktin
Shitur
  • Sku:
  • Barkodi:

Virbac Effitix 20-40 kg, Pipeta për parazitë të jashtëm

€0,00 EUR
 per 
Përfshirë TVSH.
SHPENZO edhe €30,00 për DERGESE FALAS

Cilësi e garantuar

Dërgesa brenda 48 orëve pas konfirmimit

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Virbac

Përshkrimi i produktit

Për trajtimin dhe parandalimin e infektimit me pleshtat (Ctenocephalides spp.), rriqrat (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus).

Aktiviteti insekticid i këtij produkti kundër pleshtave (Ctenocephalides felis) zgjat deri në 8 javë. Aktiviteti akaricidal i këtij produkti kundër rriqrave (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus) zgjat deri në 4 javë. Nëse disa lloje rriqrash (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus) janë tashmë të pranishme në kafshë gjatë aplikimit të produktit, është e mundur që jo të gjitha rriqrat të vriten brenda 48 orëve, por ato të vriten brenda 7 ditëve.

Ky preparat është efektiv në trajtimin dhe kontrollin e dermatitit alergjik të qenve të shkaktuar nga pleshtat.

Shiko të gjitha informacionet

Virbac Effitix 20-40 kg, Pipeta për parazitë të jashtëm

€0,00 EUR
 per 
SUBHEADING

Recently viewed products

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)