Shitur
  • Sku:
  • Barkodi:

Ototop, 30 ml

€0,00 EUR
 per 
Përfshirë TVSH.
SHPENZO edhe €30,00 për DERGESE FALAS

Cilësi e garantuar

Dërgesa brenda 48 orëve pas konfirmimit

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Përshkrimi i produktit

Tek Qentë:

Indikacionet:
Për trajtimin e infeksionit të kanalit të jashtëm të veshit (otitis externa), si dhe infeksionet parësore dhe dytësore të lëkurës dhe adnexave të lëkurës (flokët, thonjtë, gjëndrat e djersës), të shkaktuara nga patogjenët e mëposhtëm të prekshëm nga mikonazoli dhe polimiksina B:
- Kërpudhat (përfshirë majat): Malassezia pachydermatis, Candida spp., Microsporum spp., Trichophyton spp.
- Bakteret gram-pozitive: Staphylococcus spp., Streptococcus spp.
- Bakteret gram-negative: Pseudomonas spp., Escherichia coli.
- Për trajtimin shtesë të një infektimi me Otodectes cynotis të shoqëruar me otitis externa.

Dozimi:
Për futje në kanalin e jashtëm të dëgjimit ose për aplikim në lëkurë.
Infeksionet e kanalit të dëgjimit të jashtëm (otitis externa): Pastroni veshin dhe kanalin e jashtëm të veshit dhe vendosni 3 deri në 5 pika (0,035 ml për pikë) të produktit medicinal veterinar në kanalin e dëgjimit të jashtëm dy herë në ditë. Masazhoni veshin dhe kanalin e dëgjimit butësisht, por tërësisht për të siguruar shpërndarjen e duhur të substancave aktive.
Trajtimi duhet të vazhdojë pa ndërprerje deri në disa ditë pas zhdukjes së plotë të simptomave klinike, të paktën për 7 ditë deri në 14 ditë. Suksesi i trajtimit duhet të verifikohet nga një veteriner përpara se të ndërpritet trajtimi.
Infeksionet e lëkurës dhe adnexave të lëkurës: Aplikoni produktin medicinal veterinar në një film të hollë në lezionet e lëkurës që do të trajtohen dy herë në ditë dhe fërkojeni mirë.
Trajtimi duhet të vazhdojë pa ndërprerje deri në disa ditë pas zhdukjes së plotë të simptomave klinike deri në 14 ditë.
Në disa raste të vazhdueshme, trajtimi mund të duhet të vazhdojë deri në 2 deri në 3 javë.
Në rastet kur trajtimi i zgjatur është i nevojshëm, kërkohen ekzaminime të përsëritura klinike duke përfshirë një rivlerësim të diagnozës.
Nëse është e nevojshme, terapia antifungale pa glukokortikoid duhet të vazhdohet.
Në fillim të trajtimit, flokët që rrethojnë ose mbulojnë lezionet duhet të priten; kjo duhet të përsëritet gjatë trajtimit nëse është e nevojshme. Masat higjienike si pastrimi i lëkurës që do të trajtohet përpara aplikimit të produktit medicinal veterinar janë thelbësore për suksesin terapeutik.
Shkundni mirë para përdorimit.

 

Tek Macet:

Indikacionet:
Për trajtimin e infeksionit të kanalit të jashtëm të dëgjimit (otitis externa), si dhe infeksionet parësore dhe dytësore të lëkurës dhe adnexave të lëkurës (flokët, thonjtë, gjëndrat e djersës), të shkaktuara nga patogjenët e mëposhtëm të prekshëm nga mikonazoli dhe polimiksina B:
- Kërpudhat (përfshirë majat): Malassezia pachydermatis, Candida spp., Microsporum spp., Trichophyton spp.
- Bakteret gram-pozitive: Staphylococcus spp., Streptococcus spp.
- Bakteret gram-negative: Pseudomonas spp., Escherichia coli.
- Për trajtimin shtesë të një infektimi me Otodectes cynotis të shoqëruar me otitis externa.

Dozimi:
Për futje në kanalin e jashtëm të dëgjimit ose për aplikim në lëkurë.
Infeksionet e kanalit të dëgjimit të jashtëm (otitis externa): Pastroni veshin dhe kanalin e jashtëm të veshit dhe vendosni 3 deri në 5 pika (0,035 ml për pikë) të produktit medicinal veterinar në kanalin e dëgjimit të jashtëm dy herë në ditë. Masazhoni veshin dhe kanalin e dëgjimit butësisht, por tërësisht për të siguruar shpërndarjen e duhur të substancave aktive.
Trajtimi duhet të vazhdojë pa ndërprerje deri në disa ditë pas zhdukjes së plotë të simptomave klinike, të paktën për 7 ditë deri në 14 ditë. Suksesi i trajtimit duhet të verifikohet nga një veteriner përpara se të ndërpritet trajtimi.
Infeksionet e lëkurës dhe adnexave të lëkurës: Aplikoni produktin medicinal veterinar në një film të hollë në lezionet e lëkurës që do të trajtohen dy herë në ditë dhe fërkojeni mirë.
Trajtimi duhet të vazhdojë pa ndërprerje deri në disa ditë pas zhdukjes së plotë të simptomave klinike deri në 14 ditë.
Në disa raste të vazhdueshme, trajtimi mund të duhet të vazhdojë deri në 2 deri në 3 javë.
Në rastet kur trajtimi i zgjatur është i nevojshëm, kërkohen ekzaminime të përsëritura klinike duke përfshirë një rivlerësim të diagnozës.
Nëse është e nevojshme, terapia antifungale pa glukokortikoid duhet të vazhdohet.
Në fillim të trajtimit, flokët që rrethojnë ose mbulojnë lezionet duhet të priten; kjo duhet të përsëritet gjatë trajtimit nëse është e nevojshme. Masat higjienike si pastrimi i lëkurës që do të trajtohet përpara aplikimit të produktit medicinal veterinar janë thelbësore për suksesin terapeutik.
Shkundni mirë para përdorimit.

 

Më shumë informacion.

Shiko të gjitha informacionet

Ototop, 30 ml

€0,00 EUR
 per 
SUBHEADING

Recently viewed products

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)