Shitur
  • Sku:
  • Barkodi:

Hedylon 25 mg

€0,00 EUR
 per 
Përfshirë TVSH.
SHPENZO edhe €30,00 për DERGESE FALAS

Cilësi e garantuar

Dërgesa brenda 48 orëve pas konfirmimit

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Përshkrimi i produktit

Indikacionet:
Për trajtimin simptomatik ose si trajtim shtesë të sëmundjeve inflamatore dhe të ndërmjetësuara nga imuniteti tek qentë dhe macet.

Qen


Dozimi:

Përdorimi oral.
Doza dhe kohëzgjatja totale e trajtimit, midis diapazonit të marrjes së autorizuar, përcaktohet nga veterineri për rast individual, në varësi të ashpërsisë së simptomave.

Doza fillestare: 0,5-2,0 mg për kg peshë trupore në ditë.
Mund të kërkohet trajtim për një deri në tre javë në nivelet e dozave të mësipërme.

Për trajtim afatgjatë: kur pas një periudhe të dozimit ditor është arritur efekti i dëshiruar, doza duhet të reduktohet derisa të arrihet doza më e ulët efektive. Reduktimi i dozës duhet të bëhet me terapi alternative ditore dhe/ose duke përgjysmuar dozën me intervale prej 5-7 ditësh derisa të arrihet doza më e ulët efektive.
Qentë duhet të dozohen në mëngjes dhe macet duhet të dozohen në mbrëmje që të përkojnë me pikun endogjen të kortizolit.

Më shumë informacion

Shiko të gjitha informacionet

Hedylon 25 mg

€0,00 EUR
 per 
SUBHEADING

Recently viewed products

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)