Shitur
  • Sku:
  • Barkodi:

Ficoxil 227 mg

€0,00 EUR
 per 
Përfshirë TVSH.
SHPENZO edhe €30,00 për DERGESE FALAS

Cilësi e garantuar

Dërgesa brenda 48 orëve pas konfirmimit

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Përshkrimi i produktit

Indikacionet:
Për lehtësimin e dhimbjes dhe inflamacionit të lidhur me osteoartritin tek qentë. Për lehtësimin e dhimbjes dhe inflamacionit pas operacionit të lidhur me kirurgjinë e indeve të buta, ortopedike dhe dentare te qentë.

Dozimi:
Përdorimi oral. Tabletat mund të administrohen me ose pa ushqim.

- Osteoartriti: Administroni 5 mg firokoksib për kg peshë trupore një herë në ditë.
Kohëzgjatja e trajtimit do të varet nga përgjigja e vërejtur. Duke qenë se studimet në terren ishin të kufizuara në 90 ditë, trajtimi afatgjatë duhet të konsiderohet me kujdes dhe monitorimi i rregullt të ndërmerret nga veterineri.

- Lehtësimi i dhimbjes pas operacionit: Administroni 5 mg firokoksib për kg peshë trupore një herë në ditë për deri në 3 ditë sipas nevojës, duke filluar afërsisht 2 orë para operacionit.
Pas operacionit ortopedik dhe në varësi të përgjigjes së vërejtur, trajtimi duke përdorur të njëjtin skemë dozimi ditor mund të vazhdohet pas 3 ditëve të para, sipas gjykimit të veterinerit që merr pjesë.

 

Përdoret vetëm tek qentë

Me shumë informacion

 

Shiko të gjitha informacionet

Ficoxil 227 mg

€0,00 EUR
 per 
SUBHEADING

Recently viewed products

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)